Patrick Andersen

Helle Thomsens Holland er semifinaleklar

Holland er som det første hold fra mellemrundepulje 1 klar til semifinalen, efter en sejr på 24-29 mod Spanien.

Spanien har for længst udspillet deres rolle, men i de seneste kampe har de vist høj moral med et knebent nederlag til Frankrig og afgjort mod Tyskland.

Holland kom heller ikke sovende til det det, selvom de dog var stort foran i kampens indledning.

I første halvleg nåede den hollandske føring op på 7-12, men i slutminutterne kom spanierne bedre med og fik reduceret til 11-12, inden Holland sikrede sig en pauseføring på 13-15.

Den spanske udligning kom ved stillingen 18-18 i anden halvleg og tilmed nåede Spanien op at være foran med 19-18 og 20-19. I slutfasen endte hollænderne dog med at trække fra og vandt med cifrene 24-29.