Patrick Andersen

Randers HH henter forstærkning

35-årige Steven Larsson smider masser af erfaring i puljen hos Randers Herre Håndbold. Det oplyser Randers HH i en pressemeddelelse.


Erfaring fra 4 forskellige Ligaer, landskampe for 2 forskellige lande, OL deltagelse som kaptajn og topscorer på det britiske landshold.  Det er en rygsæk med masser af rutine 35-årige Steven Larsson har med sig til Randers Herre Håndbold. Onsdag kan han få sin debut mod HC Midtjylland.


Sportschef Peter Hansen fortæller, at klubbens nye spiller er en venstrehåndet højre back med god fysik.


– Jeg er sikker på han kan tilføre holdet noget fysik og bredde og derudover også noget rutine, lyder Peter Hansens vurdering af Steven Larsson der senest har spillet i Schweiz.


Det seneste stykke tid har han været klubløs og primært trænet fysisk træning så der vil formentlig gå lidt tid før han for alvor får sat sit præg på holdet.


– Han har trænet meget tungt og naturligvis ikke helt i spillegear ligesom han selvfølgelig skal vænne sig til vores måde at spille håndbold på men han er afgjort en god spiller som kan bruges på i forsvar og angreb, siger Randers Herre Håndbolds træner Martin Hjortshøj.


Utrolig dårlig taber


Randers Herre Håndbolds nye spiller har en god fornemmelse af holdets udvikling og håber at kunne supplere med power og erfaring.


– Jeg er en spiller der kommer med masser af kraft og naturligvis med en god portion erfaring. Og så har jeg meget vindermentalitet – jeg er en utrolig dårlig taber, lyder det smilende men også bestemt fra Steven Larsson.


Martin Hjortshøj ser frem til at få tilført lidt rutine til truppen.


– Steven har jo prøvet en del forskelligt og jeg mener det er en fordel fordi de fleste af vores spillere jo ikke har prøvet så meget endnu. Vi må se hvor meget han kan nå at bidrage med i 2016 men ellers skal han nok være klar i det nye år, slår Martin Hjortshøj fast.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER