Lasse Dieckmann

Team Sydhavsøerne uddelte klø mod HØJ

Det blev en lussing af de helt store, da Team Sydhavsøerne søndag eftermiddag tog i mod HØJ.

Der var kun to point mellem de to hold i tabellen i herrernes 1. division. Men da de mødtes på banen var der kæmpe forskel på de to holds niveauer.

Hele 47-25 endte Team Sydhavsøerne med at vinde. Det var især i de sidste minutter af 1. halvleg, at TSØ formåede at trække fra. Her gik stillingen fra at være 10-8 efter 20 minutters spil til at være på hele 18-10, da de to hold gik til pause.

I 2. Halvleg endte det ud med at blive en decideret nedsabling af gæsterne fra HØJ. Sydhavsøerne blev ved at med at udbygge den store føring, og HØJ kom aldrig i nærheden af at ændre på det.

Facit blev en stilling på 42-25 til Team Sydhavsøerne. Topscorer i kampen blev Team Sydhavsøernes Martin Vilstrup, der scorede hele 10 gange.