Lasse Dieckmann

Danmark taber gyser til Norge

De danske håndbolddamer var utroligt tæt på at tage point, da de skulle op i mod Norges verdens- og europmestre.

Det var så tæt på. Men det blev ved lige ved og næsten. Facit blev 22-20 til Norge, der endnu engang viste sig at være Danmarks store forbandelse.

Danmark kom fuldstændig forfærdeligt fra start, hvor Norges kontramaskine gjorde det onde ved danskerne. Efter kort tid var Danmark nede med 6-0, og så tog Klavs Bruun Jørgensen time-out. Det hjalp på det, og så begyndte de danske håndboldkvinder at hale ind på nordmændene.

De to hold gik derfor til pause ved stillingen 14-9.

I 2. Halvleg fortsatte Danmark med at lukke hullet op til Norge. Sandra Toft stod en stor kamp og ender med en redningsprocent på 50. Det betød også, at Norge kun scorede 4 gange i løbet af kampens sidste 17 minutter.

Mod slutningen var Danmark helt oppe og snuse til udligningen, men den kiksede. I stedet kunne nordmændene bringe sig foran med 22-20, hvor de afgjorde kampen. Den afgørende bold gik i mål efter Sandra Toft havde hele armen på, men den sneg sig ind alligevel.

Næste gang Danmark skal i kamp er tirsdag, hvor det er Rusland, der er modstander.