Patrick Andersen

BSV-streg: Vi kom med intensitet i 2. halvleg

BSV var bagud ved pausen mod Randers HH, men i 2. halvleg ændrede kampbilledet sig. Her kommer en del af forklaringen på det.


Oprykkerne fra Randers var for anden gang i sæsonen tæt på at tage point fra BSV, men det endte dog ikke med at ske, selvom BSV ikke spillede op til deres normale niveau i første halvleg.


– Vi mangler det sidste i første halvleg. Vi starter ellers godt, men så får de et par dommerkendelser med sig, og så vender momentum. Vi hænger efter i hele første halvleg, og så bliver det en kamp for at komme tilbage. Vi laver nogle dumme fejl, de får nogle kontramål og scorer nogle gode mål i angrebet, samtidig med at vi brænder på deres målmand, der igen står en god kamp, siger BSV’s stregspiller, Kristian Ørsted, til klubbens hjemmeside og fortsætter:


– I anden halvleg kommer vi med mere intensitet, og vi vinder en periode i starten af anden halvleg med 8-0. Vi lukker af for dem, og vi får samtidig spillet os til de chancer, som vi gerne vil have, og vi forhindrer dem i at løbe kontra.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER