Maja Laursen Bjerg

TTH Holstebro sender Århus Håndbold hjem med nederlag

For anden gang i sæsonen hentede TTH Holstebro i dag to point mod Århus Håndbold. Det skete med en sejr på 25-22, hvor hjemmeholdet udnyttede, at Århus Håndbold i lange perioder havde svært ved at score mål.

I dag sendte TTH Holstebro Århus Håndbold hjem med et nederlag på 25-22 efter et opgør, hvor gæsterne i perioder havde svært ved at få netmaskerne til at blafre.

Det er anden gang i sæsonen, at vestjyderne vinder over Århus Håndbold. Sidste gang rundbarberede TTH Holstebro Århus-mandskabet med en udebanesejr på 23-40, men i dag var det en mere jævnbyrdig kamp.

I dagens kamp kom vestjyderne bedst fra start, og Martin Hansen skød hjemmeholdet foran 3-1. TTH Holstebro var et skridt foran gæsterne, og efter 15 minutters spil stod det 7-5. Det vendte dog få minutter senere. Gæsterne nettede tre gange i streg, og dermed kom de i front 7-8.

Frem mod pausen tog hjemmeholdet over igen. Erik Vejes tropper scorede kun to gange mere før pausen, og det udnyttede hjemmeholdet. Derfor var TTH Holstebro foran 12-10 efter de første 30 minutter.

TTH Holstebro kom bragende ud af omklædningsrummet, og med fire hurtige mål kom de foran 16-10. Martin Hansen udbyggede føringen til 18-12 efter 37 minutter.

Århus Håndbold kæmpede ihærdigt for at komme tilbage i opgøret. De fik reduceret til 18-16, og de kom helt tæt på hjemmeholdet ved stillingen 20-19. Tættere på kom gæsterne dog ikke, og TTH Holstebro bragte sig foran 23-19.

I opgørets afslutning holdt hjemmeholdet stand, og derfor kunne de række armene i vejret efter de 60 minutter. Kampen endte 25-22.

Med de to point er TTH Holstebro noteret for 18 point efter 13 kampe, mens Århus Håndbold har 12 point efter 14 kampe i 888 Ligaen.