Maja Laursen Bjerg

TMS Ringsted vinder efter drama

I dag besejrede TMS Ringsted Lemvig-Thyborøn Håndbold med cifrene 27-26 efter en kamp, der bølgede frem og tilbage. I kampens afslutning havde udeholdet muligheden for at sikre sig et point, men TMS Ringsted trak det længste strå.

TMS Ringsted sendte hertil eftermiddag Lemvig-Thyborøn Håndbold hjem med et nederlag på mindst mulig margin. De sejrede 27-26 efter en intens afslutning, hvor gæsterne havde chancen for at tage et point med hjem. Trods en udvisning til hjemmeholdet fem sekunder før tid lykkedes det ikke gæsterne at få bolden i kassen.

De to hold startede jævnbyrdigt ud, og de fulgtes ad til stillingen 4-4. Herefter scorede gæsterne tre mål i træk, og de kom derfor foran 4-7.

TMS Ringsted forsøgte at indhente gæsternes forspring, men gæsterne gav dem kamp til stregen. Mikkel Møller scorede efter 20 minutter på straffe og bragte gæsterne foran 8-10.

Lemvig-Thyborøn Håndbold kom yderligere foran, da Niels Lindholt scorede til 9-13. Hjemmeholdet fik dog rettet lidt op på det frem mod pausen, hvor de kun var bagud med en enkelt pind. Pausestillingen var 12-13.

I anden halvleg fik hjemmeholdet hurtigt udlignet, og så var opgøret helt lige igen. Gæsternes Mads Thymann nettede til 15-17. TMS Ringsted fik dog udlignet til 21-21 ved Andreas Stryger.

Med syv minutter tilbage af opgøret var TMS Ringsted foran 26-22. Gæsterne fik dog kæmpet sig tilbage, og i en intens afslutning reducerede Søren Nørgaard til 27-26 med et minut tilbage af kampen.

Lemvig-Thyborøn Håndbold kom igen på bolden, og TMS Ringsted fik Lasse Sinding Jensen udvist med fem sekunder tilbage af kampen. Heldigvis for TMS Ringsted blev der ikke scoret flere mål i kampen, så de løb med de to point og en sejr på 27-26.

TMS Ringsted holder med sejren fast i toppen af 1. division, hvor de ligger nummer tre med 18 point efter 12 kampe.