Hakan Sahin

Nyudtaget U21-spiller: Vi er underdogs i Skive

Lørdag eftermiddag gæster Ajax København det mørke Jylland når de kl. 16:00 møder oprykningskandidaterne fra Skive. Skive har endnu ikke tabt på hjemmebane, men ifølge unge Tobias Jørgensen – som i onsdags blev udtaget til U21 bruttotruppen – tager de ikke derfra uden at have gjort en god figur. 


Skive har i denne sæson vist, at det ikke skal være nemt at træde ind i FREJA ARENA. De har i de seneste seks hjemmekampe smidt et enkelt point mod Team Sydhavsøerne, og ellers gjort rent bord med 5 sejre. Det kunne også tyde på, at gæsterne fra Ajax København vil få det svært i dagens opgør, men helt umuligt bliver det ikke, fortæller Ajax-playmaker, Tobias Jørgensen til HBOLD.dk.


– Det er klart, det bliver en svær kamp for os, det er det for alle, som gæster Skive, og jeg forventer heller ikke vi vinder over et så rutineret mandskab. Men jeg forventer derimod, at vi gør et forsøg og det kan jeg garantere jer, fortæller Tobias Jørgensen og uddyber.


– Det bliver ikke nogen nem opgave, men holder vi os til konceptet og de aftaler vi har lavet forud for kampen, så tror jeg godt vi kan byde dem op til dans. Det vil sige, at vi skal minimere vores fejl også skal vi forsøge at udnytte de ting vi er gode til, og det er blandt andet vores kontrafase. Vi skal ikke ligge og slås mod de store Skive-drenge i det stationære spil. Vi er nogle unge drenge med masser af speed, og det skal hjælpe os. Udover det har vi haft en god start på sæsonen, hvilket vi også skal have med.


Dette er Tobias Jørgensens første sæson som seniorspiller og man må give den blot 19-årige playmaker, at han har fået en rigtig fin start i sin første sæson. 48 mål i 11 kampe er det blevet til, dette placerer ham på nuværende tidspunkt på en 12. plads på topscorerlisten. Vi har i den forbindelse spurgt Tobias om hvad han synes om sin fornemme start på sæsonen.


– For mig er det i første omgang en stor ære at spille på dette hold, men jeg trænede en del gange med Ajax som U18-spiller, inden jeg kom til klubben og det har selvfølgelig betydet, at jeg kunne integrere mig  lynhurtighurtigt ind på holdet og spillerne, hvilket også gjorde det nemmere for mig at have fokus på Torbens spilkoncept. Udover det har jeg oplevet, at man hurtigt kan blive straffet i 1. divisionen, da niveauet er så ekstremt højt, således kræver det også, at man minimere sine fejl, hvilket jeg har lært utrolig meget af allerede, fortæller Tobias Jørgensen, som for nylig blev udtaget til landsholdets U21-hold i forbindelse med VM-kvalkampe i Rumænien. Dette fik vi også en kommentar på.


– Jeg er selvfølgelig rigtig glad og stolt over, at kunne repræsentere de røde/hvide farver og stræber lige nu efter at få så meget spilletid som muligt og derved også en masse international erfaring. Det er de bedste spillere i verden, i min årgang, og det glæder jeg mig bare til at prøve mig af med, fortæller Tobias Jørgensen.


Skive – Ajax København fløjtes igang kl. 16:00


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER