BSV afværgede overraskelse

Bjerringbro-Silkeborg var kommet i uventede problemer mod Randers HH, men de fik afværget overraskelsen og vandt med 31-28.

Efter en lige indledning på kampen trak Randers fra. Stillingen efter små 20 minutters spil var 7-11 til kronjyderne, som har spillet fornuftig efter fyringen af Jesper Holm.

Med en scoring i første halvlegs sidste seknd ykkedes det Michael Knudsen at reducere til pausestillingen 14-17. I andne halvleg nåede Randers-føringne op på 14-19, inden gæsternes angrebsspil gik helt fra hinanden i en længere periode.

Otte BSV-scoringer i træk blev det til før Randers fik redceret til 22-20. Med seks minutter igen var BSV i front med 29-26, men så var et Randers-comeback under opsejling.

Gæsterne fik reduceret til 29-28 med tre minutter igen, men en udvisning til Søren Fisker i det efterfølgende angreb forpurrede Randers at fuldende comebacket, og i stedet vandt BSV opgøret 31-28.

Se her udvidet statistik fra opgøret mellem de to hold.