Hakan Sahin

Ajax godt med fra start, men Skive blev for stærke

Ajax København gæstede her til eftermiddag FREJA ARENA i Skive, men med en fornem første halvleg måtte de lade sig besejre af oprykningskandidaterne fra Skive, der efter dagens sejr forbliver på en 2. plads med kun 2 point op til Nordsjælland Håndbold.

Ajax var i den forgangne uge forbi oprykkerne fra Fredericia, som de tabte med resultatet 30-22. Så der var lagt op til en hård udebanekamp for Københavnerne, da de trådte ind på halvgulvet i Skive, som i forvejen har en stærk hjemmebane.

Første halvleg viste sig at være relativt tæt, da Ajax bragte sig foran 6-7 efter 13 minutters spil, dernæst fordelte de to hold mål, helt frem til sidste minut af første halvleg, indtil Skive distancerede føring med 12-10, så kunne begge hold gå til pause, med en fin fornemmelse.

Starten af anden halvleg var jævnbyrdig indtil det 48. minut, hvori Skive-drengene udbyggede deres føring til 22-16. Dertil blev kampen aldrig rigtig spændende og Skive hev sejren stille og roligt hjem med cifrene 28-23.