Oliver Jørgensen

Svensk bomber strålede i Skjern-sejr

Skjern spillede tog fredag aften imod oprykkerne fra Tønder, hjemme i Skjern Bank Arena og hjemmeholdet havde ikke de store problemer med at tage de to point.

Skjern var på forhånd storfavoritter imod Tønder og det formåede vestjyderne at leve op til.

Gæsterne var godt med i kampens indledning og var med til 8-8. Herfra trak hjemmeholdet fra op til pausen, bl.a. efter en ekstraordinær præstation af svenske Markus Olsson. Da haltavlen slog 23.25 havde venstrebacken lavet 10 mål – på 10 forsøg.

Skjern kunne gå til pause med en føring på 18-13.

Efter pausen blev kampen afgjort i løbet af de første minutter, da hjemmeholdet hurtigt fik udbygget føringen til 9 mål. Herfra var der dømt cruise control fra hjemmeholdets side og resten af kampen blev der byttet mål.

Kampen endte 35-24 og Skjern fortsatte dermed deres flotte hjemmebanestatistik, der nu tæller 13 point i 8 kampe.