Stort dansk comeback sikrer perfekt udgangspunkt

Danmark er i mellemrunden med fire point. Det sker efter et stort comeback mod Tjekkiet, hvor danskerne vandt 33-29.

Danmark var spillet ned under isen i Malmö Isarena i første halvleg, hvor tjekkerne sad solidt på kampen.

Tjekkerne lavede en chokstart, da de kom på 0-3 hurtigt og på trods af danskerne hang på til 7-8, så væltede det danske korthus hen mod slutningen af første halvleg.

Ved pausen var tjekkerne i front med 13-17, men i halvlegen blev den danske forsvarsformation kommanderet til at blive mere defensiv, hvilket gav effekt.

Tjekkerne var foran 18-21, men tre danske scoringer i træk bragte balance i regnskabet. Fra stillingen 22-23 lavede danskerne fem mål i træk, hvilket reelt set sikrede Danmark sejren.

Det hele endte med en komfortabel dansk sejr på 33-29, hvilket betyder Danmark går videre til mellemrunden mde fire point.