Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Oliver Jørgensen

Søndergaard før Tønder-opgør: Koncentrationen skal være i top

Skjern Håndbold tager fredag aften imod Tønder hjemme i Skjern Bank Arena. Efter pointtabet imod Århus Håndbold i tirsdags er kravet to point, hvis man skal hænge fast i topstriden.


Tirsdagens kamp blev en rodet affære, og det uafgjorte resultat var meget symptomatisk for kampens forløb. Begge hold havde gode og dårlige perioder, og kampen fandt aldrig rigtigt en rytme.


For Skjern er der nogle basale aspekter af spillet, der skal forbedres før Tønder-opgøret.


– Det er ikke fordi, at vi kan tage så meget med videre fra Århus-kampen, men vi skal blive bedre over en hel kamp. Vi spillede godt til tider, men i dele af kampen blev vores spil for individuelt, og det skal vi undgå imod Tønder, udtaler Kasper Søndergaard til HBOLD.dk.


På hjemmebane scorer Skjern-mandskabet 31 mål i snit – klart flest af alle hold i ligaen. Generelt er de grønblusede stærke hjemme og har hentet 11 point i 7 kampe. Kun de danske mestre fra BSV er bedre. Den stærke hjemmebane skal være med til at bære hjemmeholdet frem mod oprykkerne fra Tønder.


– Vi skal mest af alt fokusere på vores eget spil. Tønder gør det godt, og vi skal være enormt koncentrerede igennem hele kampen. Vi skal komme ud med fuld gas, og så er det her også en kamp, vi skal kunne vinde, forklarer landsholdsbacken.


Det er kun 3 dage siden, at Skjern sidst var i aktion, men det bliver ikke et tema, hvis man spørger Søndergaard, der på nuværende tidspunkt er ligaens næstmest assisterende spiller – kun overgået af Aalborgs Sander Sagosen.


– Det tætpakkede program i denne uge er slet ikke et tema for os. Sidste sæson spillede vi 2 kampe hver eneste uge pga. Champions League, så næsten alle i truppen er vant til det. Tønder spillede endda i onsdags, så hvis noget kan det tætpakkede program blive vores fordel, uddyber Skjern-profilen og kommenterer afslutningsvis på sæsonen indtil videre:


– Vi har haft nogle rigtig gode kampe mod bl.a. Kolding, GOG og Aalborg. Vi har til gengæld også haft nogle skidte kampe mod Ribe-Esbjerg og HCM. Vi må rigtig gerne blive en smule mere stabile. Det er ikke fordi, jeg forventer at vi vinder alle kampe, men i nogle kampe har vi skulle være bedre. Vi håber på at vinde resten af kampene før jul, og i så fald vil det stadig se fint ud i forhold til kapløbet om førstepladsen.


Kampen fløjtes i gang kl. 18.30.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER