Randers holder på ung stregspiller

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Randers HK har forlænget aftalen med den unge stregspiller Josefine Dragenberg.

Den nye aftale med Dragenberg gælder frem til sommeren 2019, hvilket kronjyderne glæder sig over.

– Vi er rigtigt glade for at kunne forlænge aftalen med Josefine. Hun har et stort potentiale og vi ser frem til at medvirke til, at hun fortsætter den gode udvikling hun har gennemgået i Randers HK. Hun debuterede i en ung alder og har på trods af alderen allerede været på højeste niveau i 2 sæsoner. I perioden har hun ligeledes tilkæmpet sig en plads på U-landsholdet og det er vores forventning, at hun inden for de næste par sæsoner vil kunne konkurrere om at blive førstevalg på stregspillerpositionen. Vi glæder os over, at Josefine fortsat vil kæmpe for den blå trøje, siger Randers HK-direktør, Jens Jørgen Andersen, til klubbens hjemmeside.

Josefine Dragenberg glæder sig også over at have forlænget med den klub, som har haft stor betydning for hende.

– Randers HK er en klub med stor betydning for mig, og derfor er det også dejligt, at jeg skal være her i 2 år yderligere. Der er forsat store udviklingsmuligheder for mig som håndboldspiller, og samtidig er der også mulighed for, at jeg kan passe mit studie på Aarhus Universitet, fortæller hun.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu