Efterårets hold i Primo Tours ligaen kåret

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Efter 10 runder står Primo Tours ligaen som bekendt standby grundet den igangværende EM slutrunde i Sverige. Alle aktioner i kampene i efteråret er løbende ført til statistik, hvilket nu har resulteret i, at efterårets hold er fundet.

Det er statistik-begrebet ”Most Effective Player” (MEP), der ligger til grund for udvælgelsen. Alle spillere på de respektive syv positioner er blevet sammenlignet, og efterårets hold er derefter fundet.  I top på hele MEP listen ligger Trine Troelsen, der har samlet flotte 41,28 MEP point. Det har selvsagt sikret hende en plads på Efterårets hold som venstre back. Derudover har Troelsen optrådt fire gange på Rundens Hold, været månedens spiller i november, ligesom hun ganske imponerende ligger i front på topscorerlisten med 89 træffere.

Efterårets Hold:

Målvogter: Sabine Englert, FCM Håndbold 22,82 MEP
Venstre fløj: Ann Grete Nørgaard, Viborg HK 29,94 MEP
Venstre back: Trine Bach Troelsen, Silkeborg-Voel KFUM 41,28 MEP
Playmaker: Mia Rej, København Håndbold 28,59 MEP
Højre back: Nathalie Hagman, Nykøbing Falster Håndbold 27,36 MEP
Højre fløj: Jessica Da Silva Quintino, Odense Håndbold 17,32 MEP
Stregspiller: Kathrine Heindahl, Randers HK 26,18 MEP

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu