Lasse Dieckmann

Tyskland slår Polen i gyser

Det var tæt til det sidste, da Tyskland og Polen i aften tørnede sammen ved EM-slutrunden.

Det blev en ægte gyser, da den tidlige kamp i Gruppe B blev spillet torsdag aften. Tyskland endte med at gå i omklædningsrummet med en sejr på 23-22, men det var ikke afgjort før kampens afslutning.

De to hold spillede helt lige i første halvleg. Midtvejs formåede tyskerne dog at slå et lille hul, da de bragte sig foran med 10-6. Men Polen kæmpede sig op igen, og til pausen var de kun nede med 12-10.

I 2. Halvleg fik Tyskland endnu engang skabt afstand til deres polske modstandere. 16-12 var stillinge, inden polakkerne igen begyndte at snige sig ind på tyskerne.

16-12 fik Polen vendt til 17-16, og senere nåede de helt op på 20-20. Herefter blev der byttet mål et par gange, inden stillingen hed 22-22. Her formåede Tyskland så at trække det længste stik og vinde 23-22.

Dermed ligger Tyskland nummer 2 i Gruppe B mens Polen ligger sidst med 0 point.