Patrick Andersen

Århus bekræfter tilgang af GOG-fløj

Århus Håndbold har fra sommeren 2017 skrevet en 2-årig kontrakt med Tobias Møller. Den 26-årige venstre fløj har bortset fra en kort afstikker til Aalborg Håndbold spillet det meste af sin håndboldkarriere i GOG Håndbold.


Efter adskillige år som fast mand på venstre fløjen i GOG, var det på tide at se sig om efter nye udfordringer. Det skriver Århus-klubben i en pressemeddelelse.


– Jeg er glad for, at det blev Århus Håndbold, da jeg synes, at det er en rigtig god klub med nogle spændende spillere og gode trænere. Århus Håndbold vil gerne spille med i toppen af ligaen, hvilket var et vigtigt parameter for mig. Jeg ser dette som et stort skridt videre i min udvikling,” fortæller Tobias Møller.


Tobias Møller glæder sig til at få Erik Veje som træner og håber, at det kan være medvirkende til en positiv udvikling både på det personlige plan og som håndboldspiller.


Læs også: HBOLD.dk erfarer: Fløjrokade på vej i Århus


– Jeg har høje forventninger til Århus Håndbold og deres trænerteam med Erik Veje i spidsen. Min drøm er at være med til at vinde et Danmarksmesterskab. Sidste år fik jeg en bronzemedalje med GOG, men det kunne være fedt at komme helt til tops, fortæller Tobias Møller og fortsætter:


– Jeg kan bidrage med en del ligaerfaring og et hurtigt kontraspil, som jeg ønsker at tage med videre fra GOG.


Århus Håndbolds direktør, Jan Nielsen ser frem til det nye samarbejde med Tobias Møller.


– Tobias er i vores øjne en komplet fløjspiller, da han både har kompetencer i angrebet, forsvaret og kontraspillet. Det er specielt i kontraspillet, at Tobias er skarp, hvilket er en egenskab, han har tillagt sig i sin mangeårige opvækst i GOG. Vi får en ung spiller på 26 år, der samtidig har en del ligaerfaring på højt niveau. Vi glæder os meget til, at han bliver en stærk duo sammen med Fredrik Schilling, fortæller Jan Nielsen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER