Lasse Dieckmann

Ungarsk fysioterapeut straffet for voldelig opførsel

Under en timeout under kampen mod Tjekkiet opførte en ungarsk official sig så upassende, at det har givet bøde til håndboldforbundet. 


Det er ikke blevet til en drømmestart på EM for Ungarn, der har danske Kim Rasmussen som træner. I deres åbning af turneringen overraskede de alt og alle ved at tabe til ellers upåagtede Tjekkiet.


Og som om det ikke var nok, så har de nu også modtaget en bøde. Det er fysioterapeuten, Szikra-Mezey Csaba, der har raget bøden til sig. 


Læs også: EM-ekspert advarer: Ungarn er gode på trods af skader


Det skete under en timeout, hvor den mikrofon, der bruges til tv-produktion, kom ind og forstyrede ved taktikbrættet. Da skulle have fået fysioterapeuten til at reagere voldsomt mod en af turneringens frivillige.


EHF skriver, at det er “yderst usportslig og voldelig adfærd”, der har givet anledning til at straffe det ungarske hold.


Straffen er blevet en bøde på 1500€, hvor de 500€ er gjort betingede med en løbetid på et år. Derudover har Szikra-Mezey Csaba også fået en betinget bortvisning fra turnering. Så hvis fysioterapeuten gør noget lignende igen, så er straffen en billet hjem til Ungarn for Szikra-Mezey Csaba. 

















Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER