Lasse Dieckmann

Uhrenholt: BSV er en plus kamp

Ribe-Esbjerg HH skal i dag krydse klinger med 888-Ligaens nr. 2 fra Bjerringbro-Silkeborg. En kamp, hvor udebaneholdet kan spille helt frit. 


Når Ribe-Esbjerg HH i dag skal forsøge, at nappe to point i Silkeborg mod Bjerringbro-Silkeborg, så er det ikke en kamp, hvor Ribe-Esbjerg-træner, Claus Uhrenholt, har kalkuleret med point.


– Det er som altid en plus kamp for vores vedkommende, når vi møder dem ude. Nu må vi se hvor slidte de er, efter det hårde program, de har haft i Champions League. Men BSV har en bred trup med klassespillere, fortæller cheftræner Claus Uhrenholt til klubbens hjemmeside. 


Selvom Bjerringbro-Silkeborg for tiden slås med de allerstørste i Champions League, så tabte de til GOG. Men det skal man ikke lægge for meget i, i følge Ribe-Esbjerg-chefen.


– Det var på Fyn, og hvis vi møder dem en dag, hvor deres målmænd kun har fire redninger, har vi også en chance. 


Der er utrolig stor respekt for modstanderen i aftenens kamp, der har imponerede Claus Uhrenholt med deres præstationer indtil videre i denne sæson.


– Det er rimeligt imponerende, at de kunne holde sig så stabilt i ligaen samtidig med kampene i Champions League. Det er ikke de små modstandere, de har mødt. Det er toppen af poppen. De er i gruppe med nogle af Europas bedste hold. Den hårdhed og tempo, der er i CL, har de taget med i ligaen.


Kampen spilles i aften kl. 18.30 i Jysk Arena i Silkeborg.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER