TTH nedlagde Aalborg på udebane

Normalt er Aalborg Håndbold svære at besejre i det nordjyske, men TTH Holstebro endte med at vinde 25-26.

Det startede godt for TTH Holstebro, der kom foran 5-7 efter 14 minutters spil. Den føring udbyggede gæsterne resten af første halvleg, som TTH Holstebro endte med at vinde 9-14.

I anden halvleg kom der andre boller på suppen for Aalborg, der hurtigt fik reduceret til 14-15, og det gav straks hjemmeholdet momentum.

Aalborg lykkedes også med at komme foran 16-15. Med otte minutter igen lignede det for alvor en hjemmesejr, da Aalborg kom foran 24-21, men TTH Holstebro gav ikke op. Med to minutter igen var stillingen 25-25, og få sekunder tid endte Martin Hanesn med at sikre gæsterne sejren på 25-26.