TTH Holstebro hiver to talenter op på ligaholdet

Primo Tours ligaen
Foto: TTH Holstebro

Foto: TTH Holstebro

TTH Holstebros damer tilføjer nu to u-18 spillere til ligatruppen, da flere spillere ikke er disponible i den kommende periode. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Pether Krautmeyer indlemmer nu fast klubbens to U18 spillere, Mathilde Hylleberg og Line Mai Hougaard. De to unge TTH talenter, som begge er med i U19 landsholdstruppen, erstatter skadede Stine Andersen og Sanne Beck Hansen.

 – Både Mathilde og Line Mai er to unge lokale spillere, som allerede nu har vist, at de godt kan være med i ligatruppen. Pigerne viser stort gåpåmod og har stor vilje til at udvikle sig, siger TTH-direktør John Mikkelsen, der er stolt over, at erstatningerne kommer fra klubbens eget Talentakademi.

Sanne Beck Hansen stopper i klubben 31. december, da hun har brug for nye håndboldudfordringer.

– Sanne har ønsket at stoppe i TTH Holstebro for at finde ny energi i sit håndboldliv, og det handler blandt andet om koordineringen af job og håndbold på højeste niveau. Vi har fuld forståelse for hendes beslutning, og vi vil følge Sannes udvikling fremover. Hun skal have stor tak for sin indsats i klubben, og vi ønsker hende held og lykke fremover, siger John Mikkelsen.

Sanne Beck Hansen fortsætter med at spille håndbold hos Mejrup Hvam, der spiller i 2. division.

 

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu