Suveræne Danmark klar til mellemrunden

Danmark er i mellemrunden ved EM. Det står fast, efter danskerne vandt med 23-19 mod Ungarn, efter en stor dansk præstation, som blev toppet af en storspillende Sandra Toft i målet.

Den danske defensiv lukkede fuldstændig ned i starten af kampen. Danskerne førte med 6-3 efter 16 minutters spil, hvilket medførte en ungarsk timeout.

Lidt danske fejl gjorde dog, at ungarerne fik reduceret til 9-8 med fire minutter til pausen. Danskerne spillede sig dog op i slutningen af første halvleg, og gik til pause foran 12-10.

I anden halvleg fortsatte danskerne med at være i teten. Line Haugsted fik blandt andet slutrundedebut og gjorde et flot indhop.

Det var med til at sikre en dansk føring på 19-15 med 14 minutter igen. Ungarerne lagde sig dog ikke ned, men da ungarerne var ved at komme op, så diskede Althea Reinhardt op med sin tredje straffekastredning i kampen med tre minutter tilbage af opgøret.

På trods af ungarske sats i slutfasen endte danskerne med at vinde 23-19, hvilket gør, at Danmark er klar til mellemrunden med minimum to point.