Jesper

SønderjyskE besejrer dårligt spillende KIF Kolding København mandskab

SønderjyskE besejrede onsdag aften KIF Kolding København med cifrene 31-25, efter kun at have været foran 13-12 ved pausen.

Det var en første halvleg, som bølgede meget frem og tilbage. Begge hold skiftedes til at være foran, men det var hjemmeholdet fra SønderjyskE, som var foran ved pausen. 13-12 var stillingen.

Efter pausen bølgede kampen stadig meget frem og tilbage, og først efter stillingen 18-18 lykkedes det for alvor et af holdene af trække fra. Det var som sagt hjemmeholdet, som fandt det skarpe spil frem.

Herfra var hjemmeholdet foran resten af kampen, og hurtigt var de foran 23-19.

Største føring var ved stillingen 30-23, hvor udeholdet fra KIF Kolding København ikke kunne få det til at fungere.

Kampen slutter 31-25.

Dermed fik SønderjyskE revanche efter deres seneste kamp, hvor de tabte til bundholdet Randers HH.

KIF Kolding København ligger efter dagens nederlag nummer 10, mens SønderjyskE indtager 9. pladsen i 888Ligaen.