Lasse Dieckmann

Rumænien spiller stort og slår Rusland

Det russiske landshold til EM i Sverige levede ikke op til favoritværdigheden, da de onsdag aften tørnede sammen med Rumænien.

Selvom Rumænien ikke er noget dårligt håndboldhold, så var det Rusland, der var favoritter i aftenens kamp. Rusland og Norge er favoritter til at gå videre fra EM-slutrundens gruppe D, men det kan Rumænien have sat en stopper for med deres sejr på 22-17.

Rumænien førte opgøret fra start til slut. Ved stillingen 2-2 nettede Rumænien fem gange i træk, og fik skabt et godt hul ned til deres russiske modstandere. Rusland fik lukket lidt af hullet, så pausestillingen var 11-9.

Efter pausen forblev kampen meget lige. Efter stillingen 14-14 begyndte Rumænien dog at trække fra igen, men hullet blev ikke større, end at russerne kunne øjne udligningen. Russerne formåede endda at udligne til 17-17, men så stoppede de simpelthen med at lave mål.

Det betød at Rumænien endnu engang scorede fem gange i træk, og de kunne juble over en sejr på 22-17.