Montenegro afværgede nyt tjekkisk mirakel

Tjekkiet havde chancen for at skabe et nyt mirakel ved EM, men Montenegro vandt 27-28.

Tjekkerne fusen på alt og alle, da de vandt 27-22 mod Ungarn i deres åbningskamp og de opløftende takter fortsatte de i dag.

I starten af kampen var Montenegro i teten og i front med 4-7, men så ændrede kampen karakter, da tjekkerne gik frem i noget mere offensivt forsvar.

Det gjorde, at tjekkerne kom foran 10-8, men på et frikast efter tid i første halvleg lykkedes det for Jaukovic at kanonere bolden i mål til pausestillingen 12-13.

I anden halvleg lykkedes det Montenegro at komme på 14-17, men tjekkerne gav ikke op. De fik sat en prop i montenegrinerne, og fik reduceret til 16-17.

Udligningen kom ved 23-23, men i slutfasen lukkede Montenegros keeper Raicevic fuldstændig ned, og var med til at sikre sit hold en sejr på 27-28.