Jesper

M. Henriksen: Randers-pletten skal vaskes væk

SønderjyskE mod KIF Kolding København, det er kampen mellem nummer 10 og 9 i 888Ligaen, som i aften mødes. Men cheftræner for SønderjyskE Morten Henriksen, har mest af alt fokus på at få revanche efter seneste skuffende nederlag mod bundholdet Randers HH. 


SønderjyskE, med cheftræner Morten Henriksen i spidsen, tager i aften imod KIF Kolding København. Aftenens kamp står mellem henholdsvis nummer 10 og 9888Ligaen, som i aften tørner sammen i Broager Sparekasse Skansen. Hvis holdene gerne vil med i slutspillet, kræver det i aften en sejr.


Men det er slet ikke slutspillet, som Morten Henriksen har fokus på inden aftenens opgør. Det handler om revanche fra deres seneste nederlag til Randers HH.


– Vi vil gøre hvad vi kan for at få pletten fra Randers kampen vasket væk og for at det kan lade sig gøre skal vi være rigtig skarpe i vores præstation. Jeg kan mærke på spillerne at de er klar til at kæmpe som besatte for at få det til at lykkes, så vi glæder os til kampen mod et hold med et imponerende CV, forklarer cheftræner Morten Henriksen til klubbens hjemmeside.


Han fortæller kort, om hvad han mener om SønderjyskE’s seneste kamp, hvor det blev til et overraskende stort nederlag mod bundholdet Randers HH.


– Kort sagt så lavede vi noget lort i Randers og der er kun os selv til at rode os ud af det, det er det vi får vores penge for.


SønderjyskE har ikke fået point imod aftenens gæster fra KIF Kolding København, i de seneste 4 indbyrdes opgør. Men om hans eget mandskab kan rejse sig mod aftenens modstander fra KIF Kolding København, har han svært ved at svare på.


– Resultatet tør jeg slet ikke spå om, det er helt umuligt. Hvis vi spiller op til vores bedste og KIF Kolding København ikke gør, er der chancer for point, hvis de derimod får deres spil til at lykkes på topniveau, skal vi nok ikke gøre os de store forhåbninger, slutter Morten Henriksen.


Kampen mellem SønderjyskE og KIF Kolding København fløjtes igang onsdag aften kl. 19.00.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER