Maja Laursen Bjerg

HCM sejrer over GOG i sidste sekund

Med et mål to sekunder før tid sørgede Jørgen Rasmussen for, at HCM fik begge point mod GOG i aftenens kamp. Midtjyderne vandt opgøret 27-26 efter en jævnbyrdig affære.

Der var stor jubel i IBF Arena hertil aften, hvor HC Midtjylland vandt med mindst mulig margin over GOG. Sejren kom i land med et mål to sekunder før tid. GOG havde ellers muligheden for at snuppe begge point med ti sekunder tilbage af opgøret, men HCM udnyttede til fulde, at GOG ikke fik bolden i kassen. Derfor sejrede de 27-26.

Fra kampens start var der ild i Eivind Tangens arm, og med sit tredje mål i opgøret bragte han hjemmeholdet foran 4-2. Ved stillingen 8-6 scorede GOG fire mål i streg, og de kom derfor i front 8-10.

Generelt var de to mandskaber meget jævnbyrdige før pausen. Hjemmeholdet kom da også bedre med igen, og derfor kunne de to hold gå til pause med stillingen 13-13.

Efter pausen kom HC Midtjylland bedst i gang, og Morten Slundt bragte midtjyderne foran 17-14. Endnu en gang fik gæsterne dog bragt balance i regnskabet og fik udlignet til 17-17.

HC Midtjylland trak igen fra gæsterne, og Dennis Kirkegaard bragte holdet foran 22-20. Gæsterne fik dog udlignet ved Jon Andersen otte minutter før tid. Frederik Clausen scorede til 25-26 med sit syvende mål i kampen, og dermed var fynboerne foran for første gang efter pausen.

11 sekunder før tid stod de to hold lige, og Jakob Larsen smed sit timeoutkort. Desværre for GOG gik Lasse Kronborgs skud ikke i mål. Det udnyttede hjemmeholdet, og Jørgen Rasmussen nettede til slutresultatet 27-26.

Med de to point har HCM 16 point efter 13 kampe, mens GOG følger lige efter med 14 point efter 13 kampe i 888-ligaen.