Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

EM-ekspert advarer danskerne: Ungarn gode trods skader

HBOLD.dk’s EM-ekspert, Christian Dalmose, kommer med en kontant udmelding om ungarerne forud for Danmarks kamp mod dem til EM-slutrunden i Sverige.


Noget overraskende faldt ungarerne helt igennem mod Tjekkiet, som Ungarn tabte med 22-27 til. Ved sidste års VM-slutrunde i Danmark floppede ungarerne dog også stort i kampen inden mod Danmark, hvor de tabte med de uhørte cifre 32-15 til Montenegro, men endte med at vinde 29-22 over Danmark.


Styrkeforholdet er dog lidt svært at vurdere denne gang, da ungarerne er ramt af flere skader. Qua sin erfaring fra sidste sæson i ungarske Siofok og med sin rolle på Ungarns landshold i den forbindelse, kommer Dalmose dog med en vurdering af ungarerne.


Læs også: Undertippede Slovenien ødelagde den svenske fest


– Det kommer lidt an på om de har Szucsanszki med. Det er deres store profil, men omvendt har de så mange andre gode spillere. Det er ganske skuffende, hvis ungarerne ikke når langt. Jeg vil gå så langt at sige, at hvis ungarerne ikke når en semifinale, er det skuffende. Det er en fiasko for mig at se, hvis de ikke når der til med det hold de har. Så kan det godt være, at de har skadede spillere, men de har så mange stærke spillere, at de spiller i så en god liga, hvor der også er mange gode ungarske spillere, siger Christian Dalmose til HBOLD.dk og fortæller, at han under normale omstændigheder ville pege på Ungarn som favorit forud for opgøret.


Der er kampstart mellem Danmark og Ungarn i aften klokken 20:45.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER