Patrick Andersen

Århus-fløj: Spekulerer ikke på fremtiden

Århus Håndbolds Stian Brevik er ifølge HBOLD.dk’s oplysninger på blokken i Skanderborg, som hans agent forhandler med. Men fremtiden tænker fløjen ikke alt for meget over, fortæller han.


I norske medier har det været fremme, at Brevik officielt har sin fremtid på plads, efter HBOLD.dk i sidste uge skrev, at den norske fløj på vej til Skanderborg. Dette er dog ikke tilfældet, men fløjen tager situationen med ro.


– Jeg spekulerer ikke så meget på det. Min agent tager sig af det, og så koncentrerer jeg mig om at spille håndbold, siger Stian Brevik til HBOLD.dk og fortæller, at hans agent har fortalt, at der er konkret interesse for ham.


Breviks kontrakt udløber d. 30. juni, og der er et stykke tid til endnu, men om der kommer en hurtig afklaring eller ej er ikke det vigtigste.


Læs også: Århus-fløj på vej til Skanderborg Håndbold


– Jeg vil selvfølgelig gerne have en afklaring tidligst muligt ligesom alle andre, men om det bliver om tre dage eller om fem måneder er ikke til at sige. Det handler også om flere ting, da spilletid også er vigtigt for mig, fortæller Brevik, som er åben for både at blive i Danmark eller fortsætter sit håndboldeventyr i et andet land.


Århus’ Stian Brevik pådrog sig sidste år en slem skade i akillessenen, men den er han kommet sig helt over nu.


– Jeg er helt fit igen og tilbage. Nu håber jeg at finde mit topniveau igen, og få noget mere spilletid inden jul, lyder det fra Stian Brevik.


24-årige Stian Brevik kom til Århus i sommeren 2015, efter et ophold i tyske TV Emsdetten.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER