Maja Laursen Bjerg

Kirkeløkke vil fortsætte gode takter mod HCM

Når GOG i morgen møder HC Midtjylland, skal fynboerne fortsætte de gode takter, de har vist i de seneste kampe. Sådan lyder vurderingen fra Niclas Kirkeløkke, der mener, det bliver en tæt kamp.


Fem sejre i de seneste fem kampe i 888-ligaen. Sådan lyder statistikken for GOG, som i sidste runde hentede en flot sejr over de forsvarende mestre fra BSV. I morgen tørner de gulblusede sammen med HC Midtjylland. Her skal holdet fortsætte deres gode spil og gerne lægge lidt ekstra på, mener GOG-profilen Niclas Kirkeløkke.


– Vi har spillet noget rigtig godt angrebsspil – det er lang tid siden, vi har scoret 37 mål, som vi gjorde i sidste kamp. Vi har spillet godt i angrebet, og vores kontra har været fin. Vores forsvar har haltet lidt i forhold til vores angrebsspil, synes jeg, så det må vi have lidt fokus på frem mod HC Midtjylland, siger Niclas Kirkeløkke til HBOLD.dk.


GOG er lige nu nummer seks i 888-ligaen med 14 point efter 12 kampe og holder altså til i den gode ende af rækken. Holdet har også spillet godt i den seneste tid, mener Niclas Kirkeløkke.


– Vi er inde i en god periode. Alle byder ind – også de unge, som ikke fik så meget spilletid i starten af sæsonen. De kommer ind, og de gør det godt. Så vi skal fortsætte det spil, siger højrebacken.


En tæt affære mod HCM


En af HC Midtjyllands store kvaliteter er deres gode individualister, mener Niclas Kirkeløkke. Han forudser et tæt opgør mod midtjyderne, og det er der også lagt op til på papiret. HC Midtjylland står ligesom GOG noteret for 14 point efter 12 kampe, og de har præcis samme målscore.


– Jeg synes, det er svært at sige, hvem der er favoritter i kampen. Begge hold har haft en fin sæson med nogle udfald. Så jeg tror, det bliver en tæt kamp, hvor vi har lige stor chance for at vinde, siger Niclas Kirkeløkke.


Kampen mellem GOG og HC Midtjylland spilles klokken 19.00 i IBF Arena i Ikast.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER