Lasse Dieckmann

Fredericia HK med ny trænerduo til næste sæson

I denne sæson har Ole Bruun Andersen og Jesper Houmark været sidestillet som trænere i FHK, men til næste sæson bliver Jesper Houmark cheftræner og får Ole Damgaard som assistent. 


Den ambitiøse 1. divisionsklub Fredericia HK har fået styr på trænersituationen til næste sæson. Jesper Houmark bliver cheftræner, mens Ole Bruun Andersen, der har siddet på den post de seneste tre sæsoner, er fortid i den traditionsrige klub til sommer. Det oplyser FHK på deres hjemmeside.


– Jeg er glad for mine tre år i Fredericia Håndklub. Det har været en fantastisk rejse med klubben, HK Ultras og spillerne. Vi har udviklet en træningskultur, hvor der i dag er godt 30 seniorspillere, derudover har vi flere oprykninger på CV’et i seniorrækken, det er jeg ekstremt stolt over, ” fortæller Ole Bruun Andersen. 


Jesper Houmark ser også frem til de nye udfordringer som cheftræner i klubben.


– Jeg glæder mig til at arbejde videre med Fredericia Håndboldklubs store 2020-projekt. Jeg har mødt en særdeles seriøs og viljestærk traditionsklub, hvis hjerte indædt banker for at vende tilbage blandt de bedste håndboldklubber i landet, ved hjælp af et rodfæstet ungdomsarbejde, som skal blomstre i seniorafdelingen. Jeg tror på, at hårdt arbejde, strategi og masser af timer i hallerne kan løfte klubbens drømme og jeg er stolt og beæret over, at klubben har valgt mig som cheftræner,” udtaler Jesper Houmark.


Som assistent får Jesper Houmark fornøjelsen af Ole Damgaard. Ole har tidligere været med til at rykke HC Midtjylland op i håndboldligaen, og han har også vundet Europacuppen med Ikast-Bordings damer.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER