Lasse Dieckmann

Tjekkiet choksejrer over Ungarn

Et af EMs dårligst rangerede hold overraskede stort mandag aften, da de slog Ungarn.

Senere i aften spiller Danmark i Gruppe C mod Montenegro. Men puljen blev åbnet tidligere på aftenen, da Ungarn og Tjekkiet tørnede sammen.

Og det blev et tidligt goddag til EMs første store overraskelse. For det blev Tjekkiet, der løb med sejren mod Ungarn, der har Kim Rasmussen som træner.

Tjekkiet dominerede opgøret fra kampens start. De bragte sig tidligt foran med 4-7 med og kunne gå til pause med en føring på 10-13.

I 2. halvleg kom Ungarn bedre med, og de fik hurtigt udlignet til 14-14. Men igen trak Tjekkiet fra, og til sidst blev forspringet for stort, og det hele endte med en overbevisende sejr på 22-27.