Patrick Andersen

Svensk landsholdsspiller skifter til Skjern

Skjern Håndbold har fundet deres afløser for Lasse Mikkelsen. Det oplyser vestjyderne i en pressemeddelelse.


For ti dage siden forlængede Markus Olsson sit ophold i Vestjylland med yderligere én sæson. Den svenske bagspiller får til den kommende sæson selskab af landsmanden


Jesper Konradsson, som skifter til den vestjyske klub på en to-årig kontrakt.


– Det er en drøm, som går i opfyldelse. Jeg glæder mig til at spille i en etableret topklub i en af Europas stærkeste ligaer, siger Jesper Konradsson og uddyber:


– Jeg føler mig klar til dette skridt, og ser frem til at trække Skjern-trøjen over hovedet. Jeg vil gøre alt for at vinde DM-guld med Skjern og spille i Champions League, lyder ordene fra den ambitiøse bagspiller.


Den 22-årige playmaker har siden 2011 optrådt i Alingsås HK, der i øjeblikket fører den svenske Handbolsliga. To år efter tiltrædelsen i det svenske havde Konradsson stor andel i mesterskabssæsonen, hvor bagspilleren bidrog med 153 mål og 123 assists.


Signingen af landsholdsspilleren glæder cheftræner Ole Nørgaard, der har store planer for playmakeren.


– Med Jesper Konradsson får vi tilført en ung spiller, der allerede har international erfaring fra både klub- og landshold. Han er tiltænkt en central rolle i det offensive spil, hvor hans spilforståelse, eksplosivitet og et udpræget iboende ‘killerinstinkt’ vil være naturlige omdrejningspunkter for opbygningen og eksekveringen af angrebsspillet i de kommende sæsoner, siger Ole Nørgaard.


Til sommer flytter Jesper Konradsson til byen og overtager samtidig trøjenummer 10.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER