Oliver Jørgensen

Skjern-keeper: Publikum bar os frem sidst

Tirsdag aften tager Skjern Håndbold imod Aarhus Håndbold hjemme i Skjern Bank Arena. Trods nederlag imod rivalerne fra TTH Holstebro i sidste kamp, er der optimisme i truppen.


Skjern led et hårdt nederlag i den foregående spillerunde, da de på udebane tabte med mindst mulig margin til rivalerne fra TTH Holstebro. Et nederlag der nemt kan tage hårdt mentalt på en trup, men i Skjern-lejren er de fuldt fokuserede på at komme videre med 2 point imod Aarhus Håndbold.


– Vi har trænet og svedt kampen i onsdags ud af kroppen. Der er ingen grund til at dvæle mere ved det opgør – nu har vi fuld fokus på at komme ovenpå igen mod Århus, siger Søren Pedersen til Skjern Håndbolds hjemmeside.


Før TTH-kampen, var de grønklædte vestjyder inde i en fornuftig stime og specielt sejren på hjemmebane imod Aalborg var opløftende. I den kamp lykkedes det meste for hjemmeholdet og det var bl.a. grundet det fantastiske hjemmebaneopbakning, der altid er at finde i Skjern Bank Arena. Det håber Søren Pedersen gentager sig i tirsdagens opgør imod Aarhus.


– Senest i sejren over Aalborg Håndbold mærkede vi betydningen af at have en solid ottende mand i ryggen. Publikum var med fra starten, gav den gas og bar os frem. Det håber vi sker igen på tirsdag, lyder ordene fra Søren Pedersen.


Kampen fløjtes i gang kl 18.30.


 


 


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER