Rasmus Påskesen

Rikke Skovs dom: Danmark lille favorit mod Montenegro

HBOLD.dk’s EM-ekspert,Rikke Skov, udtaler sig om dagens kamp mod Montenegro.


Senere i dag går det løs for Danmark ved Europamesterskaberne i kvindehåndbold. Danmarks første modstander bliver Montenegro i Malmö. Op til kampen har Hbold.dk talt med Rikke Skov.  Om Danmarks chancer i kampen siger hun.


– Jeg tror ,at det bliver en tæt kamp. Montenegros hold er jo noget amputeret, så jeg ser Danmark som en lille favorit til at snuppe sejren, siger Rikke Skov og uddyber.


– Selvom Montenegro mangler flere af deres profiler, så tror jeg, at de stadig vil spille det hårde forsvarsspil som de er kendt for, så det bliver vigtigt for Danmark, at forsvaret også er solidt for Danmark, og at offensiven får løst Montenegros forsvar, lyder det fra Rikke Skov.


Montenegro har gang i et generationsskifte, og det kommer også til at få betydning, lyder Skovs dom.


– Det betyder meget syntes jeg. Det er jo også ledere på banen. Nu har Montenegro jo sjældent været et hold der har scoret over 30 mål , så jeg tror mest at man kan mærke det i forsvaret. Bulatovic har udviklet sig meget siden hun var i Danmark (hun spillede i Slagelse DT fra 2006-2008, red), og jeg tror at de vil mangle hende i særligt deres forsvarsspil, siger Rikke Skov.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER