Lemvig hægtede HIK af til sidst

Lemvig-Thyborøn havde problemer med at hægte HIK af, men det lykkedes i de sidste 11 minutter af opgøret, hvilket sikrede dem en sejr på 35-30.

Målene fløj ind i begge ender. Det betød, at stillingen allerede efter knap ni minutters spil var 6-5 til Lemvig. Hjemmeholdet kom foran 10-6, men bedst som det lignede, at nordvestjyderne var ved at lukke opgøret, så kom HIK tilbage.

Hellerup-klubben reducerede til både 11-10 og 12-11 inden det lykkedes dem at udligne til 12-12 med ni minutter til pausen.

Ved pausen var stillingen også helt lige. Det skete efterat Mads Vejlby Hansen scorede 1. halvlegs sidste mål til stillingen 15-15.

I 2. halvleg var HIK i flere perioder foran med et enkelt mål. Det skete blandt andet ved stillingen 20-21 med 19 minutter igen, men det blev gæsternes sidste førijng i kampen.

Med 12 minutter igen var stillingen 26-25 til Lemvig, men så slog hjemmeholdet det afgørende hul og endte med at vinde opgøret 35-30.