Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

Fredericia rejste sig med storsejr

Fredericia tog revanche ovenpå det store nederlag til Otterup i sidste runde, da de hjemme i thansen.dk Arena vnadt med 30-22 mod Ajax København.

I ugens løb var Bastian Stræde blevet kaldt tilbage til HC Midtjylland, efter parterne ellers havde indgået en aftale om Stræde skulle være i Fredericia indtil 1. februar, men grundet midtjydernes skadessituation blev han kaldt retur.

Det gjorde, at Jakob Mikkelsen, der normalt er højre back, startede på højre fløj for fredericianerne. Han kvitterede for tilliden med at score kampens første mål.

Kampen var lige indtil det 17. minut, hvor et par hurtige Fredericia-mål bragte dem på 10-8. I den periode kom Fredericias Mikkel Christensen, der er rykket op fra klubbens 1. divisionshold, på banen og lavede to mål i den efterfølgende periode.

Det var med til, at Fredericia gik til pause foran 17-11, efter Ajax-bænken i slutningen af 1. halvleg mistede fokus ved at begynde at diskutere med hjemmeholdets fans.

I 2. halvleg fortsatte Fredericia med at udvide føringen. Jimmi Vilstrup Andersen fandt storspillet frem i FHK-målet og han kronede sin indsats med sin scoring til 25-15 med ti minutter igen.

Efter lidt målbytteri i slutningen af opgøret endte FHK med at vinde 30-22.