Patrick Andersen

Før Danmarks åbningskamp: Fire skarpe til Rikke Skov

HBOLD.dk har før EM-slutrunden stillet Rikke Skov fire spørgsmål vedrørende Danmark til EM i Sverige. Her kommer hun blandt andet ind på den danske målsætning, der efter hendes mening, er latterlig.


Rikke Skov er gravid og er derfor ikke med til EM-slutrunden. I stedet er hun under slutrunden ekspert for HBOLD.dk. Forud for Danmark indleder EM mandag, så har HBOLD.dk stillet en række spørgsmål til Rikke Skov.


Hvordan kommer det til at gå Danmark?



– Jeg tror, at det kommer til at gå Danmark rigtig godt, men jeg tror også at vi kommer til at se nogle lidt svingende resultater. Der er jo både nogle rutinerede spillere med, men også nogle med ikke så meget rutine.


Den officielle målsætning for Danmark er en 12. plads. Hvad tænker du om den målsætning?


– Jeg syntes for at være helt ærligt at den er latterlig, specielt for motivationen over for spillerne. Det betyder, at Danmark kan nøjes med at vinde en enkelt kamp. Sådan en målsætning sætter man jo, fordi man tror på at det kan gå lidt bedre, så hvis Danmark vinder to kampe, så er vi allerede bedre end målsætningen, og det virker uambitiøst.


Hvem bliver den helt store danske profil?


– Det tror jeg bliver Sandra Toft. Hun er den eneste sådan rigtig rutinerede målvogter, så det bliver vigtigt at hun får en masse redninger. Sandra plejer at stå rigtig godt, så jeg er sikker på at hun bliver en stor profil.


Hvilke danske spillere kan få et internationalt gennembrud?


– Det er svært at sige, men jeg synes der er flere. Nu kender jeg jo blandt andre Line Haugsted fra Viborg HK, og alt afhængig af hvor meget Klavs vil bruge hende, så tror jeg med hendes kvaliteter at hun kan få en god turnering. Men der er flere med, som ikke har den store slutrundeerfaring, og jeg tror der er flere af dem, der vil klare sig godt.


Danmarks åbningskamp ved EM spilles mandag aften klokken 20:45 mod Montenegro.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER