Patrick Andersen

Nordsjælland sejrede mod drilske Otterup

Otterup kan drille de fleste hold med deres spillestil. Det kunne Nordsjælland også mærke i dagens opgør mod dem, som de dog endte med at vinde 25-28.

Nordsjælland var kommet i modvind i Otterup. Hjemmeholdet var efter 16 minutters spil foran 8-5 og den føring holdte de fast i resten af 1. halvleg.

Føringen nåede sit højeste ved 11-6 med ni minutter til pausen, men det lykkedes Nordsjælland at få reduceret til pausestillingen 13-10.

I 2. halvleg fik Nordsjælland udlignet til 14-14, men Otterup kæmpede videre og kom foran 18-15 med 21 minutter tilbage af opgøret.

Med et kvarter igen var stillingen 20-20 og så satte Nordsjælland sig i førersædet. Otterup hang dogpå til stillingen 24-25 med få minutter igen, men mod slutningen trak gæsterne fra og vandt med 25-28.