Trine Troelsen kåret til månedens bedste spiller

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

I en kåring fra Divisionsforeningen Håndbold er Trine Troelsen valgt til novembers bedste spiller i Primo Tours Ligaen.

Det er næppe gået nogens næse forbi, at Silkeborg-Voel KFUMs venstre back, Trine Bach Troelsen, i den grad har fundet storspillet frem i løbet af efterårssæsonen. Samlet topscorer i Primo Tours ligaen med 89 træffere og samlet topscorer på MEP listen med 41,28 point siger alt.

En god sum af disse mål og point er kommet i hus i november, hvor Troelsen præsterede bedst af alle, og hun kan dermed kan kalde sig november måneds spiller. Statistikken for efterårets sidste måned lyder på 25 mål, 8 assist og 15,2 MEP point, hvilket er opnået på kun 2 kampe.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu