Lasse Dieckmann

Kæmpe drama lørdag eftermiddag i Brøndbyhallen

Kampen i Brøndby Hallen mellem Aalborg Håndbold og KIF Kolding København blev først afgjort med 5 sekunder tilbage.

Alle 60 minutter skulle tages i brug, før man vidste, hvem der ville løbe med de to point, da Aalborg Håndbold og KIF Kolding København tørnede sammen i 888-Ligaen lørdag eftermiddag.

De to hold fulgtes ad hele kampen. Aalborg Håndbold havde et lille overtag i 1. halvleg, men hjemmebaneholdet var aldrig længere væk end med et par mål.

I 2. halvleg kom KIF Kolding København bedre med, og de formåede også at komme foran ved stillingen 27-25, da der manglede 10 minutter af opgøret. Aalborg Håndbold sled sig dog tilbage i opgøret og med 4 minutter igen bragte Sander Sagosen sine tropper foran med 29-30 med sin 7. kasse.

Herefter formåede ingen af holdene at score de næste par minutter. Begge hold tog time-outs i de døende minutter, og med 15 sekunder tilbage på klokken formåede Igropulo at udligne til 30-30.

Aalborg Håndbold styrtede dog bare afsted mod den anden ende, og på mirakuløs vis nåede Buster Juul at gøre det til 30-31 få sekunder før haluret brølede, og jublen på Aalborg bænken kunne eksplodere.

Kampens topscorer blev KIF Kolding Københavns Fabio Chiuffa, der scorede 8 gange fra fløjen.