Patrick Andersen

Århus bekræfter tilgang af Bundesliga-keeper

Ganske som ventet har Århus Håndbold i dag bekræftet, at klubben til næste sæson har sikret sig en Bundesliga-keeper.


HBOLD.dk erfarede allerede i lørdags, at den store keeper ville skifte til Århus Håndbold. Nu bekræfter klubben fra ‘Smilets By’ tilgangen.


– Målmandsposten er den vigtigste position på banen og afgør kampe. Vi har derfor brugt god tid på hvilken type målmand, vi ville have, og hans personlighed. Rene passede perfekt på den profil, vi ønskede, og han har ligget øverst på vores liste, og derfor er vi meget tilfredse med, at vi er blevet enige om at samarbejde. Udover at han er en dygtig målmand, så er han meget professionel og passioneret omkring sin håndbold. Han er klar til at indgå i en målmandsduo, der kan gøre stor gavn for holdet. Derudover kommer han med en erfaring og professionalisme fra Tyskland, der gør, at vi kan bygge videre på den sportslige kultur, vi har og gerne vil have i Århus Håndbold, siger Århus-direktør Jan Nielsen til klubbens hjemmeside.


René Villadsen havde ikke planer om at vende hjem til dansk håndbold, men Århus’ setup trak i ham.


– Århus Håndbold arbejder meget professionelt. De har både tilknyttet en fuldtids fysioterapeut og fysisk træner. Der er gode arbejdsmuligheder, lækre træningsanlæg og Danmarks fedeste hal. De gode værdier, der er i klubben, er noget, der betyder rigtig meget for mig. Det har været fire fantastiske år i Tyskland, og jeg er virkelig glad for at have fået den oplevelse med i bagagen, fortæller René Villadsen.


30-årige Villadsen har skrevet under på en fire-årig aftale med Århus Håndbold. Villadsen spiller pt. i Melsungen, men har også spillet to sæsoner i tyske ThSV Eisenach.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER