Oliver Jørgensen

Skjern-spiller: Vi forærede for meget væk

Skjern tabte onsdag aften til rivalerne fra TTH Holstebro. Hele 32 mål lukkede man ind og så bliver det svært at slå et hold som TTH.

Som forventet blev det tæt og spændende, da TTH Holstebro og Skjern Håndbold slog klingerne sammen. Vi skulle da også hen til sidste minut for at finde en afgørelse, da unge Emil Sidelmann scorede til 32-30 med 11 sekunder igen.

Generelt var Skjern-defensiven skuffende og de to målmænd havde heller ikke deres bedste dag. Kun 5 redninger over 60 minutter, kunne det blive til og så er det svært at vinde håndboldkampe.

– Vi forærede dem alt for meget i defensiven. Vi lod dem spille for meget indover midten uden at tackle igennem – og det var skuffende. 31 mål på udebane mod TTH Holstebro bør række til minimum ét point, men i dag kostede vores defensiv sejren, udtalte Tandri Mar Konradsson til Skjern Håndbolds hjemmeside efter kampen.

Med resultatet tabte de grønklædte et skridt i topstriden, hvor man ellers havde muligheder for at hente BSV, da de tidligere på aftenen tabte til GOG.

Skjern Håndbolds næste kamp, er når Aarhus Håndbold på tirsdag kommer på besøg i Skjern Bank Arena.