Oliver Jørgensen

Westerholm før storkamp: Vi skal blive mere stabile

Onsdag aften tager TTH Holstebro på hjemmebane imod rivalerne fra Skjern Håndbold. Et specielt opgør for begge klubber og et opgør begge hold vil gøre alt for at vinde.  


TTH Holstebro fik deres anden Champions League-sejr i denne sæson, da de i weekenden slog Braga på hjemmebane. Et opgør der var tilfredsstillende for TTH-træner Patrick Westerholm, da det var en mere stabil præstation for hjemmeholdet, end i så mange andre kampe i denne sæson.


– Det var dejligt at få en sejr og det var opløftende at være i kontrol stort set hele kampen. Vi har haft mange kampe i denne sæson, hvor vi har haft nogle store udfald, der har kostet for mange point. Den her gang var vi næsten stabile i hele kampen og det var vigtigt at tage med, udtaler TTH Holstebro-træner Patrick Westerholm til HBOLD.dk


Med både liga, pokalturnering og Champions League, er kampprogrammet tæt pakket for vestjyderne og det er noget de fleste af spillerne skal vænne sig til.


– At spille så mange kampe og rejse langt for at spille, det er noget man ikke kan forberede sig på eller forestille sig hvordan er. Man skal selv prøve at stå i det og prøve det på egen krop. Det er hårdt både fysisk og mentalt, men jeg synes drengene gør det godt. Det er en læringsproces og vi lærer meget for tiden. Desuden er jeg stolt over klubben og holdet over at vi er med i Champions League, fortæller TTH Holstebro-træneren.


I forhold til lokalbraget i aften, så forbereder Westerholm sig ikke anderledes end han plejer. Rent taktisk, er kampen ikke anderledes end alle andre.


– De ved hvordan vi spiller og vi ved hvordan de spiller. Man kan ikke forberede sig på alle kampsituationer, det handler om at få sit eget spil til at fungere. Vi skal stå godt i vores defensiv og så løbe som vi plejer. Det bliver formentlig det altafgørende, forklarer Westerholm og slutter af med at kommentere på rivaliseringen, de to klubber imellem:


– Det er to klubber der i mange år har ligget side om side og kæmpet om de samme pladser. Det har været med til at gøre det her opgør så specielt. Det er et rigtig lokalopgør og det vil man helst ikke tabe.


Kampen imellem TTH Holstebro og Skjern Håndbold spilles  i Gråkjær Arene og fløjtes i gang kl. 20.30.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER