Oliver Jørgensen

TTH Holstebro vinder rivalopgør efter drama

TTH Holstebro og Skjern mødtes onsdag aften i et højdramatisk lokalbrag. Det blev hjemmeholdet, der til sidst kunne snuppe begge point.

Der var lagt op til fight, hårdt spil og spænding da TTH Holstebro og Skjern håndbold gik på banen onsdag aften i Gråkjær Arena.

Hjemmeholdet kom bedst fra start og var efter 10 minutter foran 6-3. Selvom gæsterne fra Skjern havde forberedt sig ekstra på TTH’s kontrafase, var det netop den der var afgørende i kampens indledning, hvor Lars Mousing to gange kunne score på kontraløb.

Gæsterne kom dog bedre med og kom også foran imod slutningen af første halvleg. Endnu engang var stregspiller Bjarte Myrhol skarp på angrebsdelen og var på evig vis en trussel imod TTH-forsvaret.

I første halvlegs absolut sidste sekund fik Myrhol scoret til pausestillingen 15-17.

Gæsterne kom bedst ud til anden halvleg og kom hurtigt foran med 15-19. Derfra startede en rigtig skidt periode for de grønklædte, med et par udvisninger og brændte chancer. Pludselig stod kampen 20-19 til hjemmeholdet.

Imod slutningen dansede kampen frem og tilbage i en meget lige og spændende afslutning. De to TTH-fløje fik som ventet en afgørende rolle. Først Kasper Kildelund med 3 scoringer i træk og så unge Emil Sidelmann med den afgørende scoring i sidste minut.

Kasper Søndergaard fik lov til at pynte til sidst til slutstillingen 32-31.

TTH ligger efter kampen nr. 5 med 14 point. Skjern ligger nr. 3 med 16 point.