Oliver Jørgensen

Skjern-profil før lokalbrag: Det bliver en slåskamp

Onsdag aften er der lagt op til lokalbrag i 888-ligaen, når TTH Holstebro tager imod Skjern Håndbold. De to vestjyske hold har over de seneste årtier skabt et af landets største rivaliseringer, og der er altid noget helt specielt ved netop disse kampe.


Skjern fik et godt rygstød med til denne kamp, da de i fredags formåede at slå ligaens førerhold Aalborg. Skjern spillede en rigtig skarp kamp, hvor man bl.a. kun lavede 3 tekniske fejl – ligarekord i denne sæson. En præstation der giver optimisme i Skjern-lejren før braget i aften.


– Det var en rigtig god kamp for os, og selvfølgelig styrker det vores tro på tingene, når vi slår ligaens tophold. Vi tager en masse selvtillid med videre, men er også beviste om, at kampen i aften bliver en helt anden type kamp, udtaler Skjerns Rene Rasmussen til HBOLD.dk.


TTH Holstebro har ligaens måske stærkeste fløjpar i Magnus Bramming og Kasper Kildelund, der begge har spillet en stor sæson indtil videre. Det er man da også godt klar over i den grønne del af Vestjylland, og de to spillere skal helst ikke spille en alt for god kamp i aften.


– Der er ingen tvivl om at de har en virkelig skarp førstefase kontra og to rigtig dygtige fløjspillere. For os handler det om at være enormt skarpe i vores afslutninger, således at de forhåbentlig slet ikke får mulighed for at løbe med os. Vi skal være hamrende effektive i begge ender, forklarer Skjern-fløjen.


Skjern-TTH Holstebro-kampene har henover de seneste år udviklet sig til at blive landets måske største lokalopgør. Disse opgør rummer en helt speciel atmosfære og spænding, der kan være svær at forstå og forklare, når man ikke selv har prøvet det.


– Der er bare noget helt specielt ved at møde TTH. Det er som om, at når man ser deres logo, så bliver man bare det ekstra tændt og det er det absolut sidste hold man vil tabe til. Man finder 10 % ekstra frem og tændingen er altid helt i top, i disse kampe. Det bliver uden tvivl en slåskamp på banen, for at få både de to point, men i den grad også håneretten, slutter Rene Rasmussen af.


Kampen mellem TTH Holstebro og Skjern Håndbold fløjtes i gang onsdag aften kl. 20.30.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER