Jesper

Rasmus Jensen: Vi skal videre efter nederlaget mod Barcelona

BSV møder i aften GOG på udebane, og i BSV-lejren glæder man sig over, at man allerede i aften kan komme på banen igen, efter at man i weekenden fik sig en stor afklapsning i Champions League mod mægtige FC Barcelona. 


Bjerringbro-Silkeborg drager idag til det sydfynske, hvor GOG venter. Udeholdet fra BSV kommer til kampen, med en stor afklapsning i bagagen, efter at have tabt med 15 mål – 34-19 mod spanske Barcelona.


Men hos BSV spillerne, og især Rasmus Jensen, er man glade for at der allerede onsdag aften er kamp igen.


– Jeg er sådan bygget, at jeg er glad for, at der er en ny kamp allerede onsdag. Der er langt mellem vores smuttere, men det var en smutter i søndags, og jeg er glad for, at der hurtigt er en ny kamp, fortæller stregspiller Rasmus Jensen til klubbens hjemmeside.


Han understreger, at selvtilliden hos de forsvarene danske mestre, stadig er intakt.


– Vi er stadig fyldte med selvtillid. Vi vidste, at vi kunne risikere en snitter, når vi møder de store hold i VELUX EHF Champions League. Så nu skal vi op på hesten igen, tage de få ting med videre, vi kan bruge fra kampen i Barcelona, og så vil vi vise, at vi er bedre, end det vi viste i Barcelona.


Men det er selvsagt en helt anden modstander, som udeholdet fra BSV idag står overfor.


– Det er svært at spille mod GOG i Gudme. Det er et godt hold, som godt ved, hvad deres plan er. De vil gerne have noget fart i bolden i transportfaserne.


– Vi skal passe godt på bolden i angrebet og have nogle klare aftaler, så vi kan tyvstarte returløbet lidt. Vi har en meget bedre chance mod GOG, hvis vi kommer ned og stå i forsvaret. Hvis vi kan stå og spille mod GOG i de to ender, så har vi gode chancer for at vinde, lyder det fra Rasmus Jensen.


Kampen mellem GOG og BSV fløjtes igang kl. 18.30 onsdag aften.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER