Ny struktur glæder klubberne

888 Ligaen, Primo Tours ligaen
Foto: Skjern Håndbold

Foto: Skjern Håndbold

Til denne sæson er der indført “bedst ud af tre”-modellen i de afgørende kampe i både 888ligaen og Primo Tours Ligaen.

Fremover vil både play-off-kampe om kvalifikation til ligaen, kvartfinaler, semifinaler og finaler afvikles som bedst ud af tre kampe.

I kamp 1 vil bedst rangerede hold i grundspillet have hjemmebanefordel og dette gælder også i en evt. kamp 3. Det tiltag glæder Skjern sig blandt andet over.

– Vi får gjort grundspillet, som strækker sig over otte måneder, endnu vigtigere, end det er i forvejen. Og dermed bliver vi opdraget til, at alle kampe er vigtige. Jeg er stor tilhænger af, at vi styrker grundspillets værdi, siger Skjerns bestyrelesformand, Carsten Thygesen, til TV 2 Sport.

Med ændringen bliver det dog endnu sværere at rykke op. Det er dog ikke noget, som man ser som en ulempe i Nordsjælland.

– Jeg forstår godt tankegangen bag den nye struktur. Som ligahold har man så meget at tabe i de her nedrykningskampe, og det kan være marginaler eller en enkelt dårlig dag, der bliver afgørende. Derfor giver det mening, at det skal afgøres over flere kampe. Så selvom det er en bagdel for os, så kan jeg godt forstå, at det er blevet sådan, fortæller Ian Marko Fog.

Strukturerændringeren gælder allerede fra den indeværende sæson.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu