Jesper

GOG vinder flot sejr mod de forsvarende mestre fra BSV

GOG slog her til aften de forsvarende danske mestre fra BSV med 37-33, efter at have været bagud 18-19 ved pausen.

GOG tog her til aften imod Bjerringbro-Silkeborg, i en kamp hvor begge hold havde brug for en sejr.

Hjemmeholdet kunne tage afstand til de andre slutspilskandidater og nærme sig 4. pladsen i 888Ligaen, hvis de sejrede på hjemmebane. Mens modstanderne fra BSV skulle forsøge at genrejse sig efter weekendens afklapsning i VELUX EHF Champions League mod FC Barcelona, og samtidig kunne de indtage 888Ligaens 1. plads hvis det lykkedes at få en sejr i det sydfynske.

Det var gæsterne fra BSV, som startede bedst. Allerede fra stillingen 1-2 begyndte gæsterne at trække fra hjemmeholdet.

Føringen blev holdt indtil pausen, hvor gæsterne fra BSV var foran 18-19.

2. halvleg var til gengæld helt modsat, hvor det her var hjemmeholdet fra GOG, som var i teten. GOG fik hurtigt hentet BSV føringen, så det stod 21-21.

Og herfra trak hjemmeholdet stille og roligt fra gæsterne, og var foran 28-24.

Kampen ender med en sejr til GOG, efter en flot 2. halvleg, på 37-33.

Med sejren ligger GOG sig á point med Ribe-Esbjerg og HCM, men må stadig nøjes med 6. pladsen i 888Ligaen. De forsvarende mestre fra BSV indtager stadig 2. pladsen, og missede dermed muligheden for at indtage grundspillets 1. plads.