Lasse Dieckmann

Erik Veje: Det kræver en sejr over Mors-Thy

I aften er der bundopgør i 888-Ligaen, når Århus Håndbold tager i mod Mors-Thy Håndbold. 


Det er rækkens nummer 9 mod rækkens nummer 10, der tørner sammen i aften i den bedste danske håndboldrække. Århus Håndbold er kommet nogenlunde i gang efter deres meget sløje start. Og Mors-Thy Håndbold er faldet lidt ned igen, efter de sparkede 888-Ligaen i gang som lyn og torden.


I dag mødes de to hold så i en kamp, der kan få stor betydning for begge hold.


– Det betyder rigtig meget for hele sæsonen. Det er uhyrer vigtigt, at vi vinder, så der ikke bliver et stort hul op til slutspilspladserne, fortæller Århus Håndbolds cheftræner Erik Veje Rasmussen.


Læs også: Westerholm før storkamp: Vi skal være mere stabile


Lige nu har Århus Håndbold 2 point op til KIF Kolding København, der ligger lige indenfor slutspilspladserne. Og de 9 point for 11 kampe er Århus-træneren ikke helt tilfreds med.


– Som udgangspunkt så er en 10. plads ikke godt nok, og 9 point er heller ikke godt nok. Men man må også se lidt mere nuanceret på det. Vi starter med en masse nye spillere og en masse unge spillere, og det tager lidt tid at spille sammen. Derudover havner vi også i en situation, hvor begge vores skytter, både Minik og Henneberg er ude samtidig. Så jeg er stadig fortrøstningfuld – men det kræver en sejr over Mors-Thy i aften, slutter Erik Veje Rasmussen.


I aften må Århus Håndbold stadig undvære Sebastian Henneberg, der stadig døjer med en skade i baglåret. Kampen fløjtes op 18.30 i Ceres Arena i Aarhus.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER